Google+ Followers

dinsdag 8 maart 2016

Okay, let's do this!

Eerste blogpost! Hoeraaaa!
Ik kies ervoor om in mijn eerste bericht even een woordje uitleg te geven alvorens we er als een speer vandoor gaan met massa's recepten, foto's, tips en alles wat jullie hartje maar begeert! 
En dan begin ik alvast met een 'Van harte welkom!'. Welkom op mijn spiksplinternieuwe blog! Na zoveel aanvragen en verzoekjes ben ik uiteindelijk ook op de kar gesprongen richting de wondere wereld van het bloggen! Dus onmiddellijk ga ik verder met een 'Dankjewel!'. Dankjewel dat jullie zo massaal veel interesse toonde op mijn Facebook foto-album 'Food'. En dankjewel om mij even het duwtje te geven dat ik nodig had om deze stap te zetten.
En graag sluit ik af met "Let's do this!". Het spreekwoordelijke 'knopje' omdraaien klinkt zo verschrikkelijk clich√© maar bevat toch nog altijd zoveel waarheid. Na bijna 4 jaar vaker verdwaald te zijn dan op het juiste spoor te zitten tijdens mijn zoektocht naar 'rust en regelmaat' heb ik nu het gevoel dat ik de kruimeltjes op mijn pad helemaal terug gevonden heb. Om het zo po√ętisch te omschrijven ;). Kies voor de beste versie die je van jezelf kan zijn. Waarom tevreden zijn met minder? 
Dus nogmaals, welkom op mijn nieuwe blog, ik hoop dat ik mijn enthousiasme een klein beetje kan overdragen op jullie. Dat zou al een verschrikkelijk succes zijn.
Veel liefs, Aaf.

5 opmerkingen:

 1. Welkom in de wereld van de bloggers!
  Laten we elkaars inspiratie zijn voor onze foodie-addiction��
  Succes ermee!
  SmulleMetSmollie��

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. wat leuk! Daarstraks was er nog een probleempje met volgen maar intussen is de Volg functie toegevoegd onder de profielfoto :).
   Veel volg plezier! en ongetwijfeld neem ik een kijkje op jouw blog!

   Verwijderen
 3. Heerlijk! Aaf die gaat bloggen is 'a wish come true' ;) Veel blogplezier,
  liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn, in ieder geval ga ik je volgen en eerstdaags weer eens genieten van jouw lekkernijen. Tot 24 maart!! Liliane

  BeantwoordenVerwijderen